marți, 26 octombrie 2010

Cum pregatim propietatea pentru vanzare?

Prezentati-va proprietatea intr-un mod atractiv.

Se intampla de multe ori ca unele proprietati sa se vanda mai repede decat altele, desi au parametrii asemanatori.
Va intrebati probabil de ce? O importanta decisiva o are si modul in care acestea sunt prezentate potentialului cumparator, atat la vizionare, cat si la promovarea proprietatilor prin canalele puse la dispozitie de agentie.
Profimob a identificat multi factori care va vor ajuta sa va pregatiti proprietatea pentru vizionare si implicit, pentru vanzarea acesteia. In continuare va sunt prezentati factorii care fac diferenta in cazul vanzarii unei proprietati rezidentiale, insa acestia va vor starni ingeniozitatea si ii veti putea adapta la orice tip de imobil, de la spatii de birouri, comerciale si pana la cele industriale.

Folositi puterea emotiei

Intrebati orice cumparator de ce a ales o anumita proprietate. Va vor da foarte multe motive practice, cum ar fi: pozitia, stilul sau pretul. Nu subestimati insa niciodata puterea emotiei, “Am simtit ca este potrivita” spun multi.
Va oferim cateva idei pentru a crea aceasta atmosfera speciala in timpul vizionarilor:

Prima impresie

Priviti proprietatea dumneavoastra prin ochii cumparatorului

Stati pe strada, in afara proprietatii dumeavoastra si incercati sa va imaginati ca o vedeti pentru prima data. Cei mai multi clienti va vor vedea prima data proprietatea din acest unghi in momentul in care vin la vizionare. In acest moment, ei iau decizia de a intra sau nu sa vada proprietatea.
In cazul in care cumparatorul vede un gard care trebuie vopsit, o gradina dezordonata sau ferestre murdare, este probabil ca interesul sau sa se diminueze.

Creati senzatia de spatialitate

Este foarte important sa faceti tot posibilul ca fiecare camera sa para cat mai spatioasa. Daca este necesar, depozitati o parte din mobilier la un prieten, intr-un depozit inchiriat sau in garaj, totul pentru a va “lumina” camerele si holurile. Deschiderea jaluzelelor si a draperiilor pentru a permite intrarea luminii naturale va “deschide” proprietatea si va accentua senzatia de spatialitate. De asemenea, copacii si arbustii care umbresc ferestrele ar putea necesita o curatare pentru a mari cantitatea de lumina naturala de care beneficiaza camerele.

Creati un avantaj maxim prin cheltuieli minime

Nu consideram ca este intotdeauna necesar sa cheltuiti sume substantiale pe renovari majore. Insa, o proprietate care a fost complet renovata, dar a carei gradina nu a fost amenajata sau al carei gard de la intrare sta sa se darame, ar justifica o investitie. Daca nu sunteti sigur, discutati posibilele idei cu agentul PROFIMOB.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...