duminică, 10 mai 2015

Greenfield vanzare apartament

Greenfield – vanzare apartament 3 camere, situat in cartierul Baneasa, 3camGreenfield vanz13zona Gradina Zoologica – Padurea Baneasa, intr-un imobil construit in anul 2008.


Apartamentul este decomandat, elegant, luminos, cu finisaje moderne.


Se afla la etajul 1 din 2, beneficiaza de o suprafata de 90 mp, din care face parte un living frumos – cu balcon - bucatarie, baie, grup sanitar si doua dormitoare spatioase.


Un adevarat camin, acest apartament primitor se afla la intrarea in complexul Greenfield, cu o vedere superba spre padurea Baneasa, in apropiere de: statie RATB, scoala, gradinita, magazin sau terasa.


Apartamentul se afla la doar 5 minute de centrul comercial Baneasa, in nordul Bucurestiului – zona cu cel mai scazut nivel de poluare din oras.


3camGreenfield vanz03
Amplasat in inima padurii Baneasa, cartierul Greenfield este o oaza de liniste - in afara junglei urbane; aici sunt constructii cu regim mic de inaltime, inconjurate de spatii verzi, ample, dar si o comunitate selecta, cu vecini deosebiti.


Sfidand parca agitatia si poluarea orasului, complexul rezidential Greenfiled este destinat cu precadere celor care activeaza in zona de centru-nord a Bucurestiului si care isi doresc mai multa verdeata si mai putine blocuri cenusii in vecinatatea locuintei.


Apartamentul pe care il propunem spre vanzare are cateva avantaje care merita mentionate:



- compartimentare decomandata,


- bucatarie cu fereastra spre padure,3camGreenfield vanz09


- geam la baie – lumina naturala,


- centrala termica proprie,


- aer conditionat


- living cu vedere spre padurea Baneasa,


- loc de parcare propriu,


- acces facil (se afla la intrarea in complex),


- acces facil la pistele de biciclete din Padurea Baneasa,


- complex pazit 24/7



Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.


Pentru mai multe detalii Apartament Greenfield 

Greenfield vanzare apartament

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...