vineri, 12 iunie 2015

Greenfield vanzare apartament 3 camere

Complex rezidential Greenfield – vanzare apartament de 3 camere, situat in cartierul Baneasa, zona Gradina Zoologica – Padurea Baneasa, intr-un imobil construit in anul 2008.apartament greenfield1vanzare


Apartamentul din Greenfield este decomandat, elegant, luminos, cu finisaje moderne.


Se afla la etajul 2din 2, beneficiaza de o suprafata de 97 mp, din care face parte un living frumos – cu balcon  de 7 mp- bucatarie, baie, grup sanitar si doua dormitoare spatioase.


Apartamentl este un adevarat camin, acest apartament primitor se afla la intrarea in complexul Greenfield, cu o vedere superba spre padurea Baneasa, in apropiere de: statie RATB, scoala, gradinita, magazin sau terasa.


Apartamentul se afla la doar 5 minute de centrul comercial Baneasa, in nordul Bucurestiului – zona cu cel mai scazut nivel de poluare din oras.


3 camereAmplasat in inima padurii Baneasa, cartierul Greenfield este o oaza de liniste - in afara junglei urbane; aici sunt constructii cu regim mic de inaltime, inconjurate de spatii verzi, ample, dar si o comunitate selecta, cu vecini deosebiti.


Sfidand parca agitatia si poluarea orasului, complexul rezidential Greenfiled este destinat cu precadere celor care activeaza in zona de centru-nord a Bucurestiului si care isi doresc mai multa verdeata si mai putine blocuri cenusii in vecinatatea locuintei.


 


Apartamentul pe care il propunem spre vanzare are cateva avantaje care merita mentionate:apartament greenfield6vanzare



- compartimentare decomandata,


- bucatarie cu fereastra spre padure,


- geam la baie – lumina naturala,


- centrala termica proprie,


- aer conditionat


- living cu vedere spre padurea Baneasa,


- loc de parcare propriu,


- acces facil (se afla la intrarea in complex),


- acces facil la pistele de biciclete din Padurea Baneasa,


- complex pazit 24/7



Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.




Greenfield vanzare apartament 3 camere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...