marți, 23 iunie 2015

Otopeni vanzare vila exceptional

Otopeni, o vila exceptionala la vanzare!



Sunt multe proprietati la vanzare in aceasta perioada, este adevarat. Putine din ele se pot compara cu o casa frumoasa, unitar si omogen gandita si, mai presus de toate, functionala.



Gandita ca o reinterpretare in cheie vernaculara romaneasca a stilului Prairie, pionierat de Frank Lloyd Wrihgt, stil care avea ca baza structura in armonie cu omul si mediul (o filosofie numita “arhitectura organica”), aceasta casa a fost construita in 2010 pe parcursul unui singur an, cu pretul unor eforturi considerabile. Arhitectul sau a fost Mihai Dutescu, doctor in arhitectura si conferentiar universitar.



Nici materialele de calitate nu au fost uitate, fiind folosite ferestre REHAU cu 3 foi de geam, parchetul este Karelia – triplustratificat, caramida este Porotherm PTH 38(38cm), placile sunt din beton armat de 20cm – permitand supraetajare ulterioara, termosistemul este Baumit, de 15cm la exterior, iar la interior rigips si vata minerala, tigla este Bramac din beton, burlanele si jgheaburile sunt din otel suedez.



Incalzirea si racirea se face cu ajutorul unei pompe geotermale de caldura marca Heliotherm Austria, factura la electricitate netrecand de 100euro in lunile cele mai friguroase, in acest timp temperatura interioara fiind si de 27 de grade. 



 

























Otopeni vanzare vila exceptional

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...