luni, 13 iulie 2015

3 camere Fundeni

Cele mai minunate experiente din viata  noastra ne surprind in compania persoanelor dragi si de cele mai multe ori acasa – locul cel modest care ne defineste, ne completeaza si ne inspira. La fel este si acest apartament, propus spre vinzare. Situat la etajul 2 al unei vile compusa din parter si doua etaje, va ofera o locuinta spatioasa de 97 m2.  Camerele sint decomandate si divizate in modul urmator:  zona de living, doua dormitoare, o bucatarie inchisa, baie, hol si trei balcoane. Zona de living va pune la dispozitie 20 m2 . Aici veti petrece timpul cu placere, bucurindu-va de vederea minunata spre lacul Fundeni care se deschide de la fereastra mare si iesirea directa in balcon. Cele doua dormitoare sint suficient de spatioase si luminoase. Ambele au acces direct la balcon. Aceastea sint deservite de o baie situata  pe hol. Bucataria este foarte generoasa , aproximativ 16 m2. Ea va ofera un spatiu extins pentru gatit plus o zona de dining. Aditional, aveti acces la unul dintre cele trei balcoane care este perfect pentru savurarea cafelei de dimineata si a primelor raze de soare. Apartamentul dispune de centrala proprie si contorizare separata. Este un apartament econom care nu va influenta mult bugetul familiei Dvs.



Din punct de vedere al locatiei, zona este caracterizata de o infrastructura inalta, aici veti gasi scoli, gradinite, magazine, sali de fitness si centre comerciale. Insusi soseaua Fundeni va ofera o gama larga de facilitati. Reteaua de transport public este dezvoltata, puteti lua autobusul din apropierea  proprietatii sau puteti apela la automobilul propriu care poate fi parcat in curte.



Nu ratati sansa de a achizitiona o locuinta minunata, intr-o zona linistita  si cu vedere splendide spre lacul Fundeni. Contactati-ne chiar acum pentru o vizionare.











3 camere Fundeni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...