luni, 21 septembrie 2015

Floreasca vanzare apartament 2 camere

Agentia imobiliara OLIMOB va propune in exclusivitate la  vanzare un apartament de 2 camere, situat in cartierul Floreasca – Barbu Vavarescu, zona Clubul Pescariu  intr-un imobil nou cu finalizare decembrie 2015.


Apartamentele din Floreasca – Barbu Vavarescu a fost special gandit pentru a fi un apartament elegant cu ferestre mari luminoase si finisaje moderne.


Apartamentele  primitoare se afla in imediata vecinatate lacului Floreasca, la 5 minunte de parcul Verdi  in apropiere de: statie RATB, statie metrou  scoala, gradinita, magazin sau cluburi.


Apartamentul se afla la doar 5 minute de Kaufland Barbu Vacarescu, in nordul Bucurestiului – zona cu cel mai scazut nivel de poluare din oras.


Fie ca iti doresti o locuinta doar a ta sau fie ca doresti sa investesti, aceste apartamente le indeplinesc pe ambele. In zona se gasesc multe oficii si birouri, fapt ce determina ca apartamentele pentru inchiriere sa fie la mare cautare. Daca doresti sa investesti in ceva profitabil aceasta oferta iti sta la indemana. Plus, Agentia Imobiliara OLIMOB iti va asigura primii chiriasi absolut gratuit.


 



Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.


Această zonă sa dezvoltat foarte mult în ultimii ani, deaceea acest proiect fost gandit pentru a veni in ajutorul celor care lucreaza in zona de Nord si care trebuie sa strabata la orele de varf intregul oras pentru a ajunge la locul de munca. Floreasca este un cartier preponderent rezidential care se bucura de vecinatatea catre vest a zonei Dorobanti, in care se gasesc sucursalele celor mai multe banci, restaurante si cafenele, magazine alimentare, magazine de moda si centrul comercial din zona Aviatiei, Promenada Mall.


 


detalii apartamente pe saitul Floreasca Exclusive Residence


 


 



Floreasca vanzare apartament 2 camere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...