vineri, 20 noiembrie 2015

Vanzare apartament Facultatea de Drept

Mihail Kogalniceanu, vanzare apartament 4 camere vizavi de Facultatea de Drept, situat la etajul 3 intr-o cladire dispusa pe S+P+7 nivele.



Vecinatati: Parcul Cismigiu, Facultatea de Medicina, Splaiul Dambovitei, Parcul Izvor, Calea Plevnei, Piata Operei.



Apartamentul se afla intr-o cladire in stil neo romanesc proiectata de arhitectul Leon Silionin in anul 1929. Cladirea cu scara, trepte si coloane de marmura, este plina de istorie. Aici au locuit de-a lungul timpului personalitati remarcabile precum Eugen Lovinescu, Caius Jacob, Liviu Rebreanu si Theodor Capidan.



Apartamentul are 105 mp si se afla la etajul III al acestei cladiri. Complet renovat in 2014, apartamentul si-a pastrat usile de o frumusete deosebita, acestea au fost reconditionate de un profesionist, la fel si parchetul de stejar.



Intorcandu-ne in zilele noastre, pentru a feri locatarul de zgomotul orasului, apartamentul a fost dotat cu termopane tripan, marca germana Veca cu feronerie Roto, (low E4+float 4 +low E4), oscilobatante cu sistem de aerisire partial impotriva condensului; aparat de aer conditionat marca GREE 1800 BTU, centrala termica de apartament Viessmann Vitopend 100, 31 Kw, cu calorifere Vogel & Nott.



Bucataria este mobilata, frigider nou, masina de spalat rufe, baie cu faianta mozaic adusa din Germania ca si instalatia sanitara (tevile din pereti si pardoseala de la baie), care au fost complet inlocuite. Circuitul electric a fost si el complet schimbat cu circuite noi aduse din Germania, intrerupatoare cap scara, prize duble. Usa principala a fost pastrat pentru a nu schimba caracterul cladirii fiind prevazut cu chei telescopice.



Blocul construit in anii 1929 este pe lista imoblilelor experizate tehnic incadrate in clasa I de risc seismic



Apartamentul este bine compartimenta , are 4 camere, baie, bucatarie si 2 WC.



Este functional atat pentru familii cat si pentru firme, sedii de birouri.



Pozitionarea ultracentrala si accesul facil catre mijloacele de transport, atat RATB cat si statia de metrou Eroilor, fac din aceasta proprietate o reala investitie.



 











Vanzare apartament Facultatea de Drept

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...