vineri, 8 ianuarie 2016

Inchiriere Apartament Domenii

Domenii spre INCHIRIERE apartament 4 camere, la demisolul unei vile, consolidata integral in anul 2002 situata intre Piata Domenii si Arcul de triumf. Apartamentul are o suprafata utila de 103mp si este compus din 4 camere cu o inaltime de 2.65m, bucatarie, baie, hol si boxa. Apartamentul beneficiaza din plin de lumina naturala iar umiditatea este una normala. Faptul ca se afla la demisol constituie un avantaj in privinta temperaturii, iarna fiind cald iar vara rece, astfel incat nu este nevoie de aparat de A/C.


Imobilul dispune de toate utilitatile necesare si de finisaje de calitate, parchet din lemn masiv in toate camerele, gresie si faianta, ferestre din termopan, usi metalice la intrarea in apartament cat si in vila.


Mijloace de transport: Metrou Grivita (10 minute), tramvaiele 41,24,42,45, RATB 205,282,300. Ca vecinatati putem vorbi de piata Domenii, parcurile Regina Maria, Herastrau, gradinite, scoli gimnaziale, colegii, supermarketuri, spitalul de urgenta Elias, spitalul de copii Caraiman.



Inchiriere Apartament Domenii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...