marți, 5 ianuarie 2016

Piata Victoriei vila interbelica de vanzare

Spre vanzare,


 


va prezentam o proprietate deosebita situata intr-o zona excelenta, in apropierea Pietei Victoriei. Zona este destinata atat locuintelor rezidentiale de lux, a resedintelor diplomatice sau ale companiilor importante din Romania.


Cu o arhitectura specifica perioadei interbelice, vila a beneficiat de ample lucrari de consolidare si renovare. In anul 2010, proprietarii au reconstruit si modernizat cladirea, pastrand insa elementele arhitecturale ale acelor vremuri.


Imobilul poate fi folosit ca locuinta a unei familii numeroase, ca resedinta de lux a unui diplomat sau tot atat de bine, este pretabila pentru activitate de birou, sediul unei companii ce isi doreste o imagine cu personalitate. Vila are o suprafata inchiriabila de 500 mp impreuna cu un teren de 300 mp.


In afara beneficiului oferit de localizarea imobilului, cladirea dispune de o compartimentare atent gandita, cu suprafete largi si foarte luminoase. Este structurata pe patru niveluri ce comunica functional.


Arhitectura deosebita, curtea proprie, dotarile si finisajele de cea mai buna calitate, suprafata si localizarea, fac din acest imobil o alegere potrivita pentru un chirias ce isi doreste o resedinta sau un sediu cu o prestanta aparte.



Piata Victoriei vila interbelica de vanzare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...