joi, 7 aprilie 2016

Domenii Vanzare Apartament 3 camere Lux









Va prezentam spre vanzare un superb apartament de 3 camere, in suprafata utila de aproximativ 110mp, situat in zona 1Mai-Domenii. Apartamentul se afla la etajul 1, intr-un imobil nou de 5 etaje, localizat intr-o zona rezidentiala de case si vile, pe o strada aerisita dar foarte linistita cu trafic extrem de redus, drept urmare zgomotul si aglomeratia lipsind din peisaj.



Comparimentarea apartamentului este ideala, fiind compus dintr-un vestibul spatios la intrare, care face trecerea spre living, un living mare si luminos cu acces la balcon si care inglobeaza bucataria complet echipata, de tip open space. In stanga si dreapta livingului avem cele doua dormitoare (ambele dispunand de dressing-uri si acces in balcon), un dormitor principal cu baie proprie, dotata cu cada cu jacuzzi si un altul putin mai mic, cu acces la baia comuna cu intrare din vestibul.



Incalzirea si apa calda se obtin prin centrala termica individuala iar pentru anotimpul cald apartamentul este dotat cu aparate performante de aer conditionat.



In pretul apartamentului este inclus si un loc de parcare aflat la subsolul blocului.



Ca vecinatati putem vorbi despre:



parcurile Regina Maria, Herastrau



pietele Domenii si 1 Mai



Scoli si licee foarte bune Liceul Iorga, Colegiul Tudor VIanu, Scoala Pia Bratianu,



mijloace de transport in comun, etc.







Domenii Vanzare Apartament 3 camere Lux

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...