duminică, 11 septembrie 2016

Pipera vanzare vila noua

Pipera zona rezidentiala, vanzare vila noua cu deschidere la doua strazi, dispusa pe parter si doua etaje amplasata pe un teren de 300 mp. Proprietatea propusa pentru vanzare are ca termen de finalizare luna Decembrie 2016, in momentul acesta se lucreaza la finisajele interioare, astfel viitorul prorietar poate sa intervina asupra finisajelor.



Vila este compartimentata astfel:



Parterul este alcatuit din living luminos cu iesire pe o terasa, bucatarie deschisa care se poate inchide daca se doreste, baie de serviciu si camera taehnica.



Etajul este alcatuit din dormitor matrimonial cu baie proprie si al doillea dormitor cu o baie aferenta.



Mansarda este open space cu iesire pe o terasa de 23 mp .



Proprietatea va dispune de locuri de parcare in lateralul casei, iar in spate se va putea amenajata zona de relaxare cu acces direct la cel de al doilea drum.



Proprietatea dispunde de toate utilitatile.



Pipera este un cartier al orașului Voluntari, cartier situat în vecinătatea sectoarelor 1 și 2 ale Bucureștiului. Este separat de restul orașului Voluntari printr-o zonă parțial împădurită, ce urmează a fi traversată de autostrada București–Ploiești.



Principalele artere ale cartierului sunt Bulevardul Pipera (fost șoseaua Pipera-Tunari), care se suprapune peste DJ200B, un drum județean care leagă Bucureștiul de satele comunelor Tunari și Balotești; și strada Erou Iancu Nicolae, care pornește din șoseaua Pipera Tunari și duce spre vest către București, în zona Grădinii Zoologice Băneasa și a Academiei de Poliție.



Va asteptam la vizionare pentru a putea sa faceti diferenta.











Pipera vanzare vila noua

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...