marți, 1 noiembrie 2016

Primaverii inchiriere duplex cu 6 camere

Va prezentam spre inchiriere un apartament cu adevarat special, situat in unul din cele mai noi blocuri din cartierul Primaverii.


Cu o suprafata utila de 291 mp, apartamentul este structurat pe ultimele doua niveluri ale cladirii, avand o compartimentare functionala si bine gandita. Asfel, la primul nivel avem holul de intrare, 3 dormitoare din care 2 cu baie proprie, fiecare dormitor avand acces catre o terasa generoasa de 32 mp, grup sanitar pentru oaspeti, bucatarie deschisa, zona de living ce are acces catre a doua terasa a apartamentului in suprafata de 46 mp. Accesul la al doilea nivel se face din living, pe scara interioara a apartamentului. Aici gasim holul de acces catre cele doua dormitoare, fiecare cu baie proprie si un dressing.


Apartamentul intruneste toate conditiile unei locuinte moderne, la un standard inalt de calitate si bun gust. Datorita orientarii catre sud si a ferestrelor mari, apartamentul este foarte luminos, compartimentarea decomandata ofera spatii largi si functionalitate iar luxul acestuia este dat de alegerea cu mare atentie a dotarilor si a finisajelor de cea mai buna calitate.


Apartamentul dispune de mobilier si aparatura electrocasnica la bucatarie.


Imobilul beneficiaza de receptie, paza permanenta cu monitorizare video, servicii de administrare.



Primaverii inchiriere duplex cu 6 camere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...