vineri, 11 noiembrie 2016

UpGround inchiriere apartament 3 camere Aviatiei

Oferta apartament  inchiriere apartament 3 camere zona Barbu Vacarescu – Upground Residence.

Avem placerea sa va oferim spre inchiriere un superb apartament de 3 camere situatla etajul 12 al  unui imobil cu 16 etaje, finalizat in anul 2011. Apartamentul propus spre inchiriere are o suprafata utila de 107 mp plus doua balcoane unul de 7 si unul de 11 mp.


Apartamentul de 3 camere propus spre inchiriere dispune de finisaje de lux din care amintim:


  • parchetul din lemn masiv sau triplu stratificat marca Bauwerk (Elvetia),

  • respectiv cu geamurile termopan cu tamplarie din aluminiu marca Schuco

  • baile sunt echipate cu baterii Grohe si obiecte sanitare Cersanit, in timp ce blatul de lavoar este din material compozit sau marmura.

  • Apartamentele sunt dotate cu usi de intrare antiefractie din metal imbracate in lemn furniruit si sunt prevazute cu manere de aluminiu. Usile de interior sunt imbracate in lemn furniruit de nuanta stejar, nuc sau wenge si au feronerie de aluminiu.

  • Balcoanele sunt iluminate si placate cu gresie rezistenta la temperaturi joase, fiind prevazute cu balustrada de inox de 1,2 m inaltime si sticla de protectie.

Situat in proximitatea celor mai cautate spatii verzi si de agreement din Bucuresti (parcurile Herastrau, Floreasca, Lacul Tei), ansamblul rezidential din care face parte apartamenul  de 2 camere propus spre vanzare e aproape de toate lucrurile care conteaza pentru tine. WorldClass UpGround, unul dintre cele mai mari cluburi de fitness si spa din tara, restaurantele Q`s Inn sau Cervo, cafeneaua Starbucks, supermarketul Mega Image, toate sunt acum mai accesibile ca niciodata. De asemenea, in cadrul ansamblului Upground, se mai afla gradinita Junior School, curatatoria Top Clean, sucursale Bancpost, BRD, Banca Romaneasca si Marfin Bank.


In plus, la capatul unei plimbari mai scurte de 10 minute de mers pe jos, se afla Promenada Mall si cea mai importanta zona de birouri din Bucuresti, in care gasim cladiri precum Globalworth Tower, Sky Tower, Nusco Tower sau Green Court.

Astfel, se aduc  in cartierul tau toate obiectivele care fac parte din itinerariile tale zilnice, reducând la maximum timpul petrecut in trafic si eliminand complet din peisajul tau cotidian factorii de stres inutili. Intr-un minut iti faci cumparaturile, in 10 minute de mers pe jos ajungi la locul de munca, iar in 10 minute de mers cu masina iti savurezi cafeaua sau cinezi in cele mai bine cotate locatii ale capitalei.


Pretul pentru acest apartament este de 700 euro/luna + TVA, pret care include si un loc de parcare in garajul subteran.


 



UpGround inchiriere apartament 3 camere Aviatiei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...