miercuri, 2 noiembrie 2016

Titulescu Vanzare Apartament 3 camere

Olimob va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat in zona Titulescu – Banu Manta, intr-un imobil construit in anul 1980, confort 1, aflat la etajul 7 din 10.


Apartamentul are o suprafata utila de aproximativ 78mp, este semi-decomandat iar compartimentarea a fost facuta in felul urmator: un perete al living-ului a disparut astfel incat sufrageria inglobeaza holul de la intrare si comunica cu bucataria de tip open space, iar accesul in balconul generos ce se intinde pana in dreptul unui dormitor, se face tot din living. Cele doua dormitoare nu au suferit modificari ramanand in starea initiala de compartimentare. Baia a fost marita sa poate beneficia de mai mult spatiu.


Este important de stiut faptul ca proprietarii au renovat apartamentul in totalitate, instalatiile electrice si sanitare au fost schimbate cu materiale de calitate pentru a avea  o siguranta pe termen lung.


Odata cu cumpararea apartamentului, cumparati si o priveliste frumoasa.


Imobilul se afla intr-o zona excelenta, in apropiere de multe puncte importante de interes ale orasului, scoli, birouri,  metrou, etc.



Titulescu Vanzare Apartament 3 camere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...