vineri, 4 noiembrie 2016

Vanzare apartament 3 camere Floreasca Residence

Agentia Imobiliara OLIMOB va prezinta spre vanzare, un apartament de 3 camere elegant, superb, situat la etajul 4 al unui complex rezidential nou in Zona Barbu Vacarescu Floreasca, un mix intre eleganta urbana si arhitectura moderna, cu termen de finalizare in Aprilie 2017, cu vedere deosebita spre Lacul Tei.  Apartamenul de trei camere are o suprafata toatala construita de 102 mp din care suprafat balconului este de 9 mp.



Apartamentul de trei camere  din Floreasca Residence este alcatuit dintr- un living  generos si luminos din cauza geamurilor mari si cu  acces catre o terasa de aproximativ 9mp  special gandita pentru o masa de 4-6 persoane,  unde veti putea beneficia  de o priveliste panoramica catre lac si zona verde din apropierea Clubului Dinu Pescariu.



Dormitoare au fost gandite astfel incat sa fie eficiente ca si spatiu si sa confere un spatiu optim de odina.



Finisajele de la Floreasca Exlusive Residence sunt de calitate superioara: parchet in zona de zi si pe hol, gresie in, bucatarie si baie,faianta, ferestre cu geam termopan LOW-E si tamplarie aluminiu, gresie ceramica pe terasa, izolatie termica si fonica, centrala termica de apartament,obiecte sanitare moderne in baie si usa intrare blindata.



Imobilul este dotat cu 2 lifturi marca KONE pentru 4/6 persoane, va dispune de paza permanenta si supraveghere video.



Imobilul este pozitiona  langa bulevardul Barbu Vacarescu cu acces rapid la mijloacele de transport, statia de metrou Aurel Vlaicu, zona de birouri din Barbu Vacarescu- Aviatiei dar si catre Aeroportul Baneasa sau Aeroportul Otopeni In imediata apropiere sun numeroase puncte de  relaxarea pentru  dumneavoastra: Clubul de agrement Dinu Pescariu, terenuri de tenis, restaurante de lux si cluburi, Mall Promenada.



Fie ca iti doresti o locuinta doar a ta sau fie ca doresti sa investesti, acest apartament le indeplineste pe ambele. In zona se gasesc multe oficii si birouri, fapt ce determina ca apartamentele pentru inchiriere sa fie la mare cautare. Daca doresti sa investesti in ceva profitabil aceasta oferta iti sta la indemana


Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.



Floreasca Residence este alcătuit din 3 blocuri care se diferenţiază prin design şi arhitectură



două cu regim de înălţime P+10;



unul cu regim de înălţime P+5+6R, proiectate astfel încât să asigure confortul şi siguranţa viitorilor locatari.



Proiectul se va construi în două faze:



Prima fază a proiectului : 1 bloc cu două scări cu 102 apartamente: garsoniere, apartamente de 2, 3 camere iar la ultimul etaj fiecare scară va avea două penthouse-uri.









Termen finalizare la cheie luna Aprilie 2017.





Vanzare apartament 3 camere Floreasca Residence

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...