miercuri, 23 noiembrie 2016

Herastrau apartament 3 camere in imobil finalizat

Situat la cinci minute de mers pana la Parcul Herastrau si trei minute pana la Le Club, apartamentul propus spre vanzare este situat in zona Soseaua Nordului, intr-un bloc nou, la etajul 1.


Apartamentul dispune de spatii largi, are o suprafata utila de 95,15 mp si se compune living, bucatarie, camara, hol, 2 dormitoare, dressing, 2 bai si balcon.


Dispune de finisaje si dotari moderne: tamplarie aluminiu cu geam termopan, gresie si faianta la bucatarie si in bai, parchet din lemn masiv in living si dormitoare, interfon, prize pentru TV, telefon si internet. Utilitatile sunt contorizate individual.


Herastrau Residences este un imobil finalizat in anul 2009, situat in zona Parcului Herastrau. Structurat pe subsol, parter si cinci etaje, Herastrau Residences este compus din doua scari si are un numar de 30 de apartamente cu trei si patru camere. Ansamblul, este prevazut cu locuri de parcare subterana pentru fiecare apartament. Apartamentele sunt complet finisate iar utilitatile sunt contorizate individual.



Herastrau apartament 3 camere in imobil finalizat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...