vineri, 4 noiembrie 2016

Floreasca Residence vanzare garsoniera dubla

Avem placerea  sa va prezentam la vanzare in Zona Barbu Vacarescu Floreasca, un apartament tip studio dublu cu 0 suprafata construita de 57 mp din care suprafat utila a apartamentului este de 40 mp.



Apartamentul  tip studio dispune de suprafete locuibile generoase este  decomandat cu bucatarie deschisa. Apartamentul se compune din zona de living cu bucatrie deschisa sau inchisa,  dormitor cu ferestre mari care lasa lumina sa patrunda in interior si un balcon din zona de zi de aproximativ 5 mp.



Finisajele de la Floreasca Exlusive Residence sunt de calitate superioara: parchet in zona de zi si pe hol, gresie in, bucatarie si baie,faianta, ferestre cu geam termopan LOW-E si tamplarie aluminiu, gresie ceramica pe terasa, izolatie termica si fonica, centrala termica de apartament,obiecte sanitare moderne in baie si usa intrare blindata.



Imobilul este dotat cu 2 lifturi marca KONE pentru 4/6 persoane, va dispune de paza permanenta si supraveghere video.



Imobilul este pozitiona  langa bulevardul Barbu Vacarescu cu acces rapid la mijloacele de transport, statia de metrou Aurel Vlaicu, zona de birouri din Barbu Vacarescu- Aviatiei dar si catre Aeroportul Baneasa sau Aeroportul Otopeni In imediata apropiere sun numeroase puncte de  relaxarea pentru  dumneavoastra: Clubul de agrement Dinu Pescariu, terenuri de tenis, restaurante de lux si cluburi, Mall Promenada.



Fie ca iti doresti o locuinta doar a ta sau fie ca doresti sa investesti, aceste apartamente le indeplinesc pe ambele. In zona se gasesc multe oficii si birouri, fapt ce determina ca apartamentele pentru inchiriere sa fie la mare cautare. Daca doresti sa investesti in ceva profitabil aceasta oferta iti sta la indemana


Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.










Floreasca Residence vanzare garsoniera dubla

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...