vineri, 10 februarie 2017

Piata Victoriei vanzare apartament 3 camere in vila

Cu totii ne dorim un apartament frumos, luminos, central. De unde sa ajungem in scurt timp la birou sau la cumparaturi. Acest apartament de 3 camere bifeaza toate casutele. Foarte aproape de Piata Victoriei, implicit de centrul Bucurestiului, aproape de Metrou, aproape ca nu vei avea nevoie de un autoturism. Poate fi inchiriat foarte usor, tot gratie pozitiei. Este perfect pentru un birou notarial, cabinet de avocatura sau executor judecatoresc.



Iti propun atentiei un apartament ultracentral, perfect pentru atat ca si investitie, cat si ca locuinta permanenta. Multumita localizarii stradale pe Ion Mihalache, la doi pasi de Piata Victoriei, vei avea acces la tot Bucurestiul in cel mai scurt timp. Apartamentul se afla intr-o cladire construita in perioada interbelica, cladire ce gazduieste doar 4 apartamente. Cladirea a fost conceputa si realizata pentru familia sa de catre un industrias, care a avut printre altele si prima caramidarie din Bucuresti. materialele folosite au fost de calitate si in cantitati mai mult decat necesare. Acest lucru se poate observa din grosimea zidurilor.



Plafoanele inalte si ferestrele mari, cum nu se mai fac acum din nefericire, iti inspira un optimism debordant.



Bucataria este italiana, complet mobilata si utilata, iar mobilierul din casa este Mobexpert.



Apartamentul a fost renovat complet anul trecut, un alt avantaj este independenta energetica, gratie centralei de apartament si costurile scazute cu intretinerea.



Scara a fost, de asemeni, renovata si dotata cu corpuri de iluminat, cu senzor, de la Mobexpert.



Contacteaza-ma pentru o vizionare! Pentru aceasta proprietate NU SE PERCEPE COMISION!











Piata Victoriei vanzare apartament 3 camere in vila

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...