luni, 20 februarie 2017

Vanzare apartament 5 camere cu curte proprie in Herastrau

Herastrau vanzare apartament cu 5 camere si curte proprie. De cele mai mult ori, cand iei in calcul locuinta ideala, oscilezi intre apartament in bloc sau casa la curte.


Iti propunem spre cumparare, o proprietate ce imbina ambele tipuri de locuinta si anume un apartament super generos cu o curte proprie pe masura.


Apartamentul se afla situat la parterul unui imobil nou, amplasat foarte aproape de Satul Francez si Parcul Herastrau. In afara amplasamentului si a zonei, caracteristicile principale ale apartamentului le reprezinta compartimentarea si suprafata.


Decomandat, cu o suprafata utila de 200 mp apartamentul are in componenta sa un living cu zona de dining, hol central, 4 dormitoare, 2 bucatarii, 2 bai si o curte proprie in suprafata de 115 mp. Pe langa acestea, in subsolul imobilului, apartamentul mai beneficiaza de 2 locuri de parcare si 2 boxe.


Cu finisaje de buna calitate, un amplasament foarte aproape de Parcul Herastrau, o curte proprie pentru un apartament de bloc, aceasta proprietate poate fi locuinta mult visata pentru o familie cu mai multi copii.



Vanzare apartament 5 camere cu curte proprie in Herastrau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...