joi, 9 februarie 2017

Herastrau apartament 4 camere finisaje premium si mobila lux

Un apartament ce se diferentiaza atat prin locatie, suprafata, compartimentare cat si prin calitatea dotarilor si a finisajelor.


Pozitionat la etajul 1 al unui bloc nou ce este amplasat la 50 de metri de Parcul Herastrau, apartamentul propus spre inchiriere dispune de dotari si finisaje premium.


Cu o suprafata utila de 206 mp la care se mai aduga alti 36 de metri reprezentand suprafata balconului si a terasei, apartamentul este compartimentat astfel: vestibul, living cu zona de dining, bucatarie, spalatorie si debara, grup sanitar, hol, 3 dormitoare, baie, balcon si terasa. Toate camerele apartamentului au acces catre balcon. In subsolul blocului, apartamentul beneficiaza de un loc propriu de parcare.


Apartamentul a fost renovat la indrumarea unui specialist in amenajari interioare, astfel locuinta imbina cu succes calitatea finisajelor cu mobilierul atent ales. Au fost folosite finisaje premium, precum piatra naturala, parchet din lemn masiv, mocheta, granit. Mobilierul este moder si nou. Bucataria dispune de aparatura electrocasnica de ultima generatie.


Intr-o locatie ideala, cu vedere si acces usor catre parc, cu finisaje si mobilier de foarte buna calitate, acces la toate facilitatile oferite de Parcul Herastrau, face din acest apartament o locuinta de lux.



Herastrau apartament 4 camere finisaje premium si mobila lux

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...