marți, 7 februarie 2017

Inchiriere 2 camere Complex Armonia TITAN

Titan va propune spre inchiriere un apartament cu doua camere situat complexul rezidential Armonia care cuprinde trei clădiri moderne în inima cartierului Titan din Bucureşti.


Apartamentul dispune de o suprafata de 50 m2 distribuita in modul urmator: zona de living, bucatarie deschisa, dormitor , baie si balcon. Zona de living este spatioasa si luminoasa. Are acces direct spre balcon de unde se deschide o panorama frumoasa a cartierului Titan. Bucătăria este deschisa, mobilata și utilata. Dormitorul este spatios si dispune de balcon.


Finisajele și dotările sunt de cea mai bună calitate. Ușile de interior sunt securizate, există apometre și contoare pentru gaz și electricitate, sisteme de încălzire și echipamente sanitare moderne. Un avantaj foarte important al acestui apartament este locatia sa în apropiere de celebrul parc Titan care va ofera un mediu natural placut cu spatii verzi si energie pozitiva.


 


Nu ratati aceasta oferta! Contactati-ne chiar acum pentru o vizionare.



Evocasa Armonia cuprinde trei clădiri moderne în inima cartierului Titan din Bucureşti. Spaţii verzi minunate şi bulevarde generoase completează această reconfortantă parte a oraşului.


Situat în apropiere de celebrul parc Titan, Evocasa Armonia este localizat într-un cartier liniştit care se dezvoltă rapid într-un nou centru al Bucureştiului.


Accesul facil la mijloacele de transport în comun îţi oferă posibilităţi numeroase – poţi alege între autobuz, metrou şi tramvai, în funcţie de necesităţile tale.În ceea ce priveşte cumpărăturile, ai la dispoziţie o multitudine de variante: Billa, Auchan, Cora, precum şi un Mall.


 





Inchiriere 2 camere Complex Armonia TITAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...