miercuri, 1 martie 2017

Pipera vanzare vila ansamblu rezidential

Pipera vanzare vila situata in ansamblu rezidential in zona de nord a capitalei foarte aproape de Mall Promenda. Vila este  dispusa pe parter etaj si mansarda, cu o suprafata connstruita de 200 mp si o curte proprie de 50mp. Vila este ideala pentru o familie tanara care are nevoie de un spatiu optimizat la maxim. De aceea aceasta proprietate  te vei bucura de spatiul in care familia ta sa creasca in voie, sa zburde in curtea verde, iar tu sa te relaxezi pe terasa privindu-i cum cresc.Vila este dispusa astfel:



  • la parter de living generos cu bucatarie open space care se poate inchide la cerere, grup sanitar, dresing, terasa de  aprximativ 12 mp. cu iesire in curtea proprie


  • la etaj gasim dormitorul matrimonial cu baie proprie si dresing, doua dormitoare si baie aferenta.


  • la mansarda avem un spatiu ce poate fi amenjat ca si loc de joaca pentru copii, zona de relaxare sau pur si simlu inca un dormitor.


Proprietatea dispune in fata de 2 locuri de parcare.



Timpul este pretios si trebuie investit in cei dragi, in pasiunile si ambitiile pe care le ai. Iar cand petreci 2 ore in masina mergand spre birou si inapoi, nu este tocmai eficient. complexul rezidential ceste  la 2 km de zona Aurel Vlaicu – Pipera.



 



La pret se adauga TVA



 





 











Pipera vanzare vila ansamblu rezidential

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...